Fio nabízí kompletní financování zemědělského sektoru

10.06.2010 08:50

Finanční skupina Fio jako jediná v ČR poskytuje úvěry v rámci všech podpůrných programů PGRLF pro zemědělce a zpracovatele. Nabízí financování tohoto sektoru s nízkým úrokem, flexibilním přístupem a bez poplatků za zpracování i vedení úvěru.

 

Fio je úvěrovou institucí, která vítá projekty úspěšně se rozvíjejících zemědělců. Díky získaným zkušenostem dobře zná dotační systémy pro zemědělce a v současné době jako jediná finanční instituce umožňuje získat dotaci PGRLF v rámci všech následujících programů: Zemědělec, Podpora nákupu půdy, Provoz, Zpracovatel - Provoz a Podpora krátkodobého financování.

Úvěry Fio tak lze financovat nákup zemědělské techniky i půdy nebo provoz podniku, a to při flexibilním, individuálním přístupu a výhodných podmínkách:

 

  • Konzultace, podání a zpracování žádosti o úvěr ZDARMA.
  • Vedení úvěrového účtu ZDARMA.
  • Tuzemský platební styk ZDARMA.
  • Konečné úrokové zatížení do 4 % p.a. při využití programů PGRLF.
  • Vysoká variabilita splácení a zajištění úvěru.
  • Výhodné europlatby za 2€.

"Chápeme zemědělství jako důležitý sektor české ekonomiky. Proto jsme se rozhodli dlouhodobě se zaměřit na financování potřeb podnikatelů v tomto oboru. Programy PGRLF jsou cestou, jak pomoci zemědělcům získat výhodné podmínky úvěru a nízký úrok," uvádí k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Finanční skupiny Fio.

 

Bližší informace o nabízeném financování naleznete na webových stránkách Fio. Pro dotazy zemědělců je vyhrazena speciální telefonní linka 224 346 270.

Zpět