Společnost OVB ve společnosti Českých 100 Nejlepších

16.01.2013 15:52

Praha 3. prosince 2012 - Společnost OVB Allfinanz, a.s. se nově zařadila mezi Českých 100 Nejlepších. V rámci prestižního ocenění tak posílila své loňské umístění, kdy byla oceněna v oborovém žebříčku „Dynamický růst“. Ocenění je dalším z řady potvrzení výjimečně dobrých výsledků, kterých společnost na českém trhu trvale dosahuje a také potvrzením pozice lídra na trhu finančního poradenství.

Skutečnost, že se nám podařilo toto prestižní ocenění nejen získat, ale vlastně výsledky ještě zlepšit oproti minulému roku, pro nás má velký význam – je potvrzením toho, že se nejednalo o nahodilý a jednorázový úspěch, ale že reflektoval dlouhodobě dobré výsledky, kterých společnost OVB na českém trhu dosahuje,“ řekl u příležitosti převzetí ocenění člen představenstva společnosti OVB Mgr. Roman Daneš.

„Rád bych touto cestou poděkoval všem spolupracovníků OVB, kteří i v tomto roce každý den pracovali na tom, abychom dosáhli nejen tohoto ocenění, z kterého máme velkou radost, ale kteří se podílí na celkovém úspěchu naší společnosti,“ doplnil Mgr. Daneš.

Kromě ocenění Českých 100 Nejlepších se OVB v tomto roce podařilo také obhájit rating AAA Excelentní v rámci Čekia Stability Award. Rok 2012 je tak již třetím v pořadí, kdy OVB nejvyšší možný rating, navíc jako jediná finančně poradenská společnost v České republice, získala.

V srpnu 2012 se OVB Allfinanz, a.s. umístila také na výborném 5. místě v kategorii „Ostatní finanční instituce“ oborového žebříčku Czech Top 100 Nejvýznamnějších firem 2011. Umístila se tak v oboru finančních zprostředkovatelů jako první a jediná.

Zpět